PIIRA - PIIRAINEN - PIIROINEN - PIIRONEN - PIIRANEN
Hallituksen päätöksiä 1.10.2016
Hallitus hyväksyi tulevan toimintakauden talousarvion ja toimintasuunnitelman päälinjat. Tulevan vuoden päätapahtuma on sukujuhlat Kuhmossa 1.-2.7.2017. Juhlien valmistelijaksi nimettiin toimikunta Seppo Piirainen, Anja Pulkkinen, Jorma Piirainen ja Risto Piirainen. Sukujuhlien yhteydessä pidetään seminaari, johon kutsutaan kainuulaisten ja kuhmolaisten sukuseurojen edustajia. Seminaarissa kuullaan alan asiantuntijan, Anne Margit Steniuksen, johdatus sukuseuran dna-tutkimukseen. Sukujuhlien yhteydessä paljastetaan myös Eskil Piiran muistomerkki Kuhmonniemen vanhan kirkon paikalle.

Sukuseura ei liity jäseneksi Sukuseurojen keskusliittoon. Sen sijaan sukuseura maksaa Jorma Piiraisen henkilökohtaisen jäsenyyden Suomen sukututkimusseuraan ja Suomen sukuhistorialliseen yhdistykseen.

Hallitus ei hyväksynyt laadittua hallituksen johtosääntöesitystä, joka oli tarkoitettu hallituksen ohjeelliseksi työohjeeksi ja uusien jäsenten perehdytysoppaaksi.

Todettiin että luonnos on lähetetty Sukuseurojen keskusliiton arvioitavaksi ja että keskusjärjestön hallitus on hyväksynyt sen malliohjeeksi jäsenseuroilleen. Todettiin, että sukuseuran verovalitusprosessin jatkotoimenpiteenä varapuheenjohtaja on laatinut artikkeli Sukuseurojen keskusliiton julkaisuun Sukuviesti. Sukuviestistä on otettu lisäpainos ja jaettu verohallinnon, oikeushallinnon, yliopistojen oikeustieteilijöiden valtakunnallisille vaikuttajille sekä median edustajille ja asianajoliiton asiantuntijaryhmälle. Lisäksi teemasta on ollut artikkeleja itäsuomalaisissa maakuntalehdissä.

Edesmenneiden Valdemar Piiraisen ja Kirsti Peuramon omaisille on lähetetty suruadressit. Piirainen oli sukuseuran ensimmäinen puheenjohtaja ja Peuramo sukututkimuksen uranuurtaja.

Sukulipas.fi -sivuston keskeinen sisältö on siirretty eskilpiira.fi -sivustolle.

Pekka Piironen sukuseuran vpj.
0 Kommentit
06 Nov 2016 : Piira
Powered by CuteNews

Yhteystiedot (lähetä sähköpostia klikkaamalla): puheenjohtaja, sihteeri, varapuheenjohtaja,
rahastonhoitaja, Sukututkija Jorma Piirainen

Sivuston teknisissä asioissa ota yhteyttä: webmaster.