PIIRA - PIIRAINEN - PIIROINEN - PIIRONEN - PIIRANEN
On hanget korkeat nietokset

Sukulaiset

On hanget korkeat nietokset … ja kyllä ne ovatkin ainakin Eskilin asuin seuduilla.

Hallitus on työskennellyt ja linjannut sukuseuran toimintaa monitahoisesti.

Tulevan kesän matkareitti suuntautuu pohjoiseen ja reitin kääntöpisteeksi on alustavasti suunniteltu Hammerfest, Norjassa. Matka on kestoltaan 4 yötä ja lähtö-paluu on Kuhmossa sekä ajankohta tulee olemaan loppukesä ennen ruska-aikaa. Reitillä perehdytään mm sukumme levittäytymiseen ja tavataan mahdollisimman paljon nykyisiä jäseniämme. Tarkka matkareitti hintatietoineen lähetetään seuraavassa jäsenkirjeessä tulevan vuoden maaliskuun aikana. Matka-ajankohta kannattaa huomioida.

Hallituksen työskentelyssä sisäistä työnjakoa on muutettu niin, että johtava sukututkijamme voisi keskittyä enemmän omaan tehtäväkenttäänsä. Myöskin nykytekniikan käyttöönotto mahdollisimman monipuolisesti antaa hallitustyöskentelyyn uusia ulottuvuuksia. Muutokset eivät näy ulospäin jäsenille.

Tukityöllistetyn henkilön palkkaaminen koki toisena vuotena peräjälkeen takaiskun valtiovallan leikattua ko määrärahoja. Näin ollen sukutietojen tallentaminen tietokantaamme on nyt aikalisällä, harmi.

Haluan varmistaa jäsenkirjeiden perilletulon, jossa osoitetietojen oikeellisuus on a ja o. Sen voi tehdä joko netissä, kirjeellä tahi puhelimen välityksellä.

Toivon siunauksellista ja iloista joulun aikaa kaikille sekä onnekasta vuotta 2018.

0 Kommentit
23 Dec 2017 : Piira
Powered by CuteNews

Yhteystiedot (lähetä sähköpostia klikkaamalla): puheenjohtaja, sihteeri, varapuheenjohtaja,
rahastonhoitaja, Sukututkija Jorma Piirainen

Sivuston teknisissä asioissa ota yhteyttä: webmaster.